Bluenote's Akemi at Kentfield
Akemi

Beschrijving    Stamboom    Foto´s / Pics    Resultaten / Results

* 21 juli 2011
Quixand's Just Zip'n Around WRCH SORCIII X Kentfield Anaxo Elektra ORC

Personeel: Michel van der Krujssen

Nederlands Kampioen 280 meter '15
Nederlands Kampioen 350 meter  '15 (vice  kampioene '14)
Nederlands Kampioen 475 meter '15
3e EK '15


Myostatin Deficiency DNA tested => N/N (normal)Over Akemi

Akemi is een dochter van Zip (broer van Quixand Weabe Singin' The Blues oftewel de geweldige Threnody) en Anaxo (zus van Petite Sirah). Ze werd eind juli 2011 geboren en heeft nog 2 zusjes Atsuko en Akiko.

Tijdens mijn verblijf in Amerika in 2011 ontmoette ik Akemi toen ze net 2 maanden was en met Merril mee naar huis ging. Ik heb haar 2 weken meegemaakt en me over haar ontfermt. Ze deed me ontzettend denken aan onze eigen Sarah. Even getwijfeld maar toch niet de impulsieve beslissing genomen haar mee naar huis te nemen, want dat had ik met mezelf afgesproken. Maar eenmaal thuis werd al snel duidelijk dat deze kleine dame voorbestemd was om toch de grote oceaan over te steken, ik ben dan ook al zo'n 1,5 jaar eigenaar van deze mooie dame. Helaas leek het juiste moment maar steeds niet te komen, tot nu.

Michel gaf van het prille begin aan dat hij graag een dochter van onze Sarah zou willen, maar zoals bekend werden er maar 2 teven geboren. Wachten op een volgende kans of... Na wat praten en overleggen kwamen we tot de conclusie dat Akemi een hele goede vervanger zou kunnen zijn.

En zo gebeurde het dat Akemi op 3 mei 2013 eindelijk voet zette op Nederlandse bodem.
Het klikt prima met haar nieuwe personeel en huisgenoten Lara & Lizzy en vriendinnen Demi & Syrah.
Akemi is inmiddels officieel gemeten en uit de eerste rondjes die zij op de Europese banen heeft gelopen blijkt dat ze een mooie carriere tegemoet gaat.

We wensen Michel, Jean, Julian & Angelique heel veel geluk, succes en vooral plezier met deze dame!


elletcopyright © by Marakaya's. Alle rechten voorbehouden.